Vllahinë
Vllahinë is a municipality in the Vlorë District, Vlorë County, southwestern Albania. The municipality consists of the villages Vllahinë, Kocul, Mërtiraj, Rexhepaj, Hadëraj, Mallkeq, Gërnec, Petë, Kropisht, Vezhdanisht, Peshkëpi and Penkovë.

This is an excerpt from the article Vllahinë from the Wikipedia free encyclopedia. A list of authors is available at Wikipedia.
The article Vllahinë at en.wikipedia.org was accessed 82 times in the last 30 days. (as of: 08/17/2013)
Images on Vllahinë
Preview image:
Original:
Search results from Google and Bing
16
2
1
Vllahinë / Vllahine, Vlorë, Albania,…
Vllahinë local information and maps. Vllahinë is a populated place in Vlorë, Albania, Europe. Vllahine is also known as Vllahina.
travelingluck.com/Europe/Albania/Vlor%C3%AB/_3344005_Vllahin%C3%AB.html
1
>30
2
Vllahinë - Wikipedia, the free encyclopedia
Vllahinë is a municipality in the Vlorë District, Vlorë County, southwestern Albania. The municipality consists of the villages Vllahinë, Kocul, Mërtiraj, Rexhepaj, ...
en.wikipedia.org/wiki/Vllahin%C3%AB
2
>30
3
Vllahinë - Wikipedia, the free encyclopedia
Sorry, zero.wikipedia.org is only supported by select mobile carriers and is not available from your mobile carrier. If you are contacting your mobile carrier, ...
en.zero.wikipedia.org/wiki/Vllahin%C3%AB
3
>30
4
Vllahinë - Places | Facebook
Vllahinë. 15 likes · 0 talking about this · 12 checkins.
www.facebook.com/pages/Vllahin%C3%AB/109250242426509
4
>30
5
Vllahinë - GeoNames
Vllahinë Vlorë Rrethi i Vlorës, Albania, seat of a third-order administrative division.
www.geonames.org/3344005/
5
>30
6
Weather. Vllahinë. Vlorë County, Albania Accurate Weather Forecast
Weather in Vllahinë, Vlorë County. Albania. ... Weather in Vllahinë Chenge name city weather forecast ... local time Vllahinë: 8:04:05 AM, Tuesday, April 9, 2013 ...
weather.mirbig.net/en/AL/51/3344005_Vllahin%C3%AB
6
>30
7
Vllahinë city (9412) : City Hall of Vllahinë, city within Vlorë in Albania
The city of Vllahinë is located in the {etat} of Vlorë in Albania. Find out more practical & tourist information about Vllahinë (9412).
www.mycities.co/albania/city_vllahine_9412.html
7
>30
8
9412 Vllahinë Albania kodi postar shqiperise - PostalcodesDB
The postal code of Vllahinë which is listed in our database is 9412. Our records often include geographical coordinates of Vllahinë and it's corresponding postal ...
postalcodesdb.com/postal_code_9412_Vllahin%C3%AB_Albania.html
8
>30
9
City: Vllahinë | Albania Postcode
This is the list of Vllahinë, click title to browse detail information.
alb.postcodebase.com/taxonomy/term/473
9
>30
10
OpenStreetMap | Relation | Vllahinë (1255544)
Nov 4, 2010 ... Relation: Vllahinë (1255544) ... 53086.57258160000; admin_level = 8; boundary = administrative · name = Vllahinë; type = boundary ...
www.openstreetmap.org/browse/relation/1255544
Search results for "Vllahinë"
Google: approx. 11.500
bing: approx. 54
Vllahinë in science
Albania Vllahinë University Classifieds Free Ad Post Local Ads Free ...
Vllahinë Albania University online classifieds ads. Place ...
Africans Union: UUPC - Euro Union - Albania - Vlorë - Vllahinë
UUPC → Vllahinë Campus. results Campus Information. Name: Vllahinë. AltName: Roman Name: Vllahinë Ucadia Mission ... University: Albania. Union: Euro ...
Globe Union: UUPC - Euro Union - Albania - Vlorë - Vllahinë
UUPC → Vllahinë Campus. results Campus Information. Name: Vllahinë. AltName: Roman Name: Vllahinë Ucadia Mission ... University: Albania. Union: Euro ...
Oceanic Union: UUPC - Euro Union - Albania - Vlorë - Vllahinë
UUPC → Vllahinë Campus. results Campus Information. Name: Vllahinë. AltName: Roman Name: Vllahinë Ucadia Mission ... University: Albania. Union: Euro ...
Euro Union: UUPC - Euro Union - Albania - Vlorë - Vllahinë
UUPC → Vllahinë Campus. results Campus Information. Name: Vllahinë. AltName: Roman Name: Vllahinë Ucadia Mission ... University: Albania. Union: Euro ...
Higher Education in Vllahinë | Cybo
Find Higher Education for Vllahinë using Cybo, the Global ...
Kocul - Wikipedia, the free encyclopedia
It is part of the municipality of Vllahinë. ... Koculi, Albanian commander in the Battle of Vlora; Shezai Rrokaj, provost of the University of Tirana during 2002- 2008.
Vlorë - Wikipedia, the free encyclopedia
Vlora is home of the second largest university in Albania. The University of Vlora Ismail Qemali (UV) was created in 1994 as a Technological University. It started ...
Himarë - Wikipedia, the free encyclopedia
Gregorič, Nataša. "Contested Spaces and Negotiated Identities in Dhërmi/ Drimades of Himarë/Himara area, Southern Albania" (PDF). University of Nova Gorica.
Vlorë County - Wikipedia, the free encyclopedia
Oxford University Press, 2007. ISBN 0-19-927778-8 "Onchesmos was the principal port of Phoinike, the capital of Chaonia,..." ^ An Inventory of Archaic and ...
Books on the term Vllahinë
The Dictionary of Albanian Religion, Mythology and Folk Culture
The Dictionary of Albanian Religion, Mythology and Folk Culture
Robert Elsie, 2001
This dwarf-like goblin, Alb. lahín, def. lahíni, from Alb. *Vllahinë, related to vllah ' Vlach, Aromunian,' is known to the Elbasan region of Central Albania. He loves to tease people and will call them in the middle of the night disturbing their sleep.
VLLAHINE, ALBANIA - Albania Flag Aluminum City Sign - 4 x 18 Inches
VLLAHINE, ALBANIA - Albania Flag Aluminum City Sign - 4 x 18 Inches
VLLAHINE, ALBANIA - Albania Flag Aluminum City Sign 4 x 18 Inches, A BRAND NEW SIGN!! Albanian Flag Sign, made of aluminum and high quality lettering and graphics. Made to last for years outdoors and the sign makes an excellent decor piece for indoors. Comes with two holes pre-punched for easy installation, corners are rounded. Made in the USA. Gre...
Ago Jakupi dhe rrëfime të tjera
Ago Jakupi dhe rrëfime të tjera
Mitrush Kuteli, 1968
I di, se këtë vënd e kam kullotur njëzet e pesë vjet me radhë. Ty të ha bujer Hocu, mua më ka ngrënë bujer Pungashu e shumë të tjerë. Me të vërtetë, Mërtir Bukëvala e njihte mirë Vllahinë se e kish shkelur mbarë e prapë me çekanë brezit, pas ...
VLLAHINE, VLORË - Albania Flag Aluminum City Sign - 4 x 18 Inches
VLLAHINE, VLORË - Albania Flag Aluminum City Sign - 4 x 18 Inches
VLLAHINE, VLORË - Albania Flag Aluminum City Sign 4 x 18 Inches, A BRAND NEW SIGN!! Albanian Flag Sign, made of aluminum and high quality lettering and graphics. Made to last for years outdoors and the sign makes an excellent decor piece for indoors. Comes with two holes pre-punched for easy installation, corners are rounded. Made in the USA. Great...
Fletorja zyrtare e Republikës së Shqipërisë:
Fletorja zyrtare e Republikës së Shqipërisë:
Albania, 2008
... Sevastar K 19,001 371 Vlorë Vlorë Shushicë K 21,670 372 Vlorë Vlorë Vllahinë K 19,149 373 Vlorë Vlorë Vlorë B 314,623 Grantet konkurruese 5,500,000 TOTALI 17,279,537 Nr Qarku Transferta e Pakushtezuar 1 QARKU BERAT 75,890 2.
Recherches albanologiques: Série historique
Recherches albanologiques: Série historique
1989
... ardhmëria e vet e papérballu- eshme, Vladislavi kaloi Vllahinë dhe duke kaluar Danubin, me ushtrinë e krishterë arriti ne Vama, me qëllim që nga këndej, pennes rrafshirës dhe rrugës më të lehtë të kalonte ne Romani me reparte ushtarake.
Studime historike
Studime historike
1989
Nuk vonoi të shpërthejë edhe konflikti i hapur me Porten. Ali Pasha kërkoi aleatë ne këtë luftë të pabarabartë. Agjentët e tij përshkuan Morenë, Atikën, Beotinë, Vllahinë, Moldavinë dhe, sic thoshte De la Zhonkierë (De la Jonquiere), «bënë ...
Development of Google searches


Blog posts on the term
Vllahinë
Vlorë, arrestohen dy persona për grabitje me armë në Vllahinë - Lajmi i Fundit | lajme shqip | lajmi i fundit, lajmi fundit, lajmet e fundit,lajmifundit, lajm i fundit, lajmet e fundit nga kosova, lajmet e fundit nga shqiperia, lajme online
www.lajmifundit.al/lajme/2013/01/28/prangosen-dy-persona-ne-vllahine-te-vlores-akuzohen-per-grabitje/
Falsifikoi listat e zgjedhjeve në Vllahinë, Prokuroria akuzë përgjegjësve të gjendjes civile | GAZETA REPUBLIKA
www.gazetarepublika.al/?p=24662
Zgjedhjet 2011, Prokuroria mbyll hetimet: Në Vllahinë u falsifikuan listat | INFO.AL Portal
info.al/v5/2012/07/zgjedhjet-2011-prokuroria-mbyll-hetimet-ne-vllahine-u-falsifikuan-listat/
Skandali me listat në Vllahinë, më shumë se 100 emra të rinj BalkanWeb 2011-04-01
Skandali me listat në Vllahinë, më shumë se 100 emra të rinjlajm lajme
lajme.shqiperia.com/lajme/artikull/iden/1047015493/titulli/Skandali-me-listat-ne-Vllahine-me-shume-se-100-emra-te-rinj
Falsifikoi listat e zgjedhjeve në Vllahinë, Prokuroria akuzë përgjegjësit të gjendjes civile
VLORË- Prokuroria e Vlorës bën përgjegjës për falsifikimet e listave në zgjedhjet vendore të vitit 2011 në komunën Vllahinë, Ariton Shoraj, përgjegjës në zyrën e gjendjes civile. Hetimet e Prokurorisë të nisura në bazë të kallzimit të kandidatit e ‘Aleanca për të Ardhmen’ Gëzim Hoxha, ka konstatuar disa shkelje në regjistrimin e votuesve. Një pjesë [...]
www.lajmi.info/falsifikoi-listat-e-zgjedhjeve-ne-vllahine-prokuroria-akuze-pergjegjesit-te-gjendjes-civile/
VENDIM PËR MIRATIMIN E LISTËS SË INVENTARIT TË PRONAVE TË PALUAJTSHME SHTETËRORE NË KOMUNËN VLLAHINË, TË QARKUT TË VLORËS
Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 3, të nenit 8, të ligjit nr. 8743, datë 22.
www.infocip.org/al/?p=1788
MAPO
www.mapo.al/2013/05/18/vorpsi-rama-u-arratis-ne-vlore-per-te-shmangur-historikun-e-deshtimeve-ne-tirane/
Falsifikoi listat zgjedhore më 8 maj, prokuroria merr të pandehur shefin e gjendjes civile | Gazeta Tema
www.gazetatema.net/web/2012/07/26/falsifikoi-listat-zgjedhore-me-8-maj-prokuroria-merr-te-pandehur-shefin-e-gjendjes-civile/
Lista e zgjedhësve false, akuzë regjistruesit | Gazeta Panorama ONLINE
Gazeta Panorama Versioni ONLINE ofron lajmin e fundit, aktualitet, kronike, opinione, argumente, speciale, sociale, video, suplemente, politike, showbiz, etc
www.panorama.com.al/2012/07/27/lista-e-zgjedhesve-false-akuze-regjistruesit/
Fatmir TOÇI*/Rrugët rurale të rrethit të Vlorës ekzistojnë, apo janë vetëm një gjurmë në hartë? - Gazeta Telegraf
Nga Fatmir TOCI - Hën Mar 04, 2:01 pm 0 Komente 166 Shikime TweetEmail Print Edituar ngaFatmir TOCIShkroi gjithashtuFatmir Toçi:Hidrocentrali i Kalivaçit që prej 10 vjetësh, vetëm në letërLevan – Vlorë, vjedhje e hapur në mes të ditës në interes të oborrit të pushtetitFatmir Toçi*/Ka filluar organizimi për manipulimin e votësFatmir TOÇI*/Rrugët rurale të rrethit të Vlorës ekzistojnë, apo janë vetëm një gjurmë në hartë?Fatmir Toçi: Berisha po luan qysh tani, kartën e manipulimit dhe të tjetërsimit të votës 75% e rrugëve rurale të rrethit të Vlorës janë të paasfaltuara ose të degraduara tërësisht  * deputet i PS-së në Qarkun e Vlorës  Para pak ditëve, tre muaj para zgjedhjeve të përgjithshme, ministri Pollo, që është edhe Kryetar i Bordit Administrativ të Fondit Shqiptar të Zhvillimit, deklaroi para kamerave se së shpejti do të nisë rikonstruksioni edhe i 500 km rrugë rurale dhe për këtë është siguruar një fond prej 94 milionë dollarësh. Lajm i mirë ky, në fakt, kur mendojmë se si është gjendja e rrugëve në zonat rurale të vendit, edhe pse ky lajm mban erë fushate elektorale.
gazetatelegraf.com/fatmir-tocirruget-rurale-te-rrethit-te-vlores-ekzistojne-apo-jane-vetem-nje-gjurme-ne-harte/
123